Politik og praksis for opbevaring af persondata
AAB afdeling 1 er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Afdelingen ligger på Nyelandsvej 53-61, 2000 Frederiksberg og hører til under boligforeningen AAB. Du er altid velkommen til at kontakte afdelingens bestyrelse eller boligforeningen AAB.

Bestyrelsen AAB afdeling 1
Nyelandsvej 53-61
2000 Frederiksberg
fhe.aab1@aab.dk

Boligforeningen AAB
Svend Aukens Plads 9
2300 København S
33760100
aab@aab.dk

Formålet med dine personoplysninger
Vi registrerer dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende mail til dig med nyheder om AAB afdeling 1, boligforeningen AAB eller nyheder vi mener er af interesse for dig som beboer i alment boligbyggeri. De oplysninger, du giver os, bliver kun brugt i forbindelse med nyhedsbrevet. Dine oplysninger opbevares fortroligt i vores database og deles ikke med tredjepart. Nyhedsmails kan altid afmeldes, og du har altid ret til at få slettet oplysninger om dig, du skal blot kontakte os og bede om det.

Datatilsynet
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Her finder du også oplysninger om din ret til at klage, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.