Skriv dig op til tagboligerne nu

Skriv dig op til tagboligerne nu

SKRIV DIG OP NU! 

Beboere som ønsker at komme i betragtning til de nye tagboliger, som meget snart bliver udlejet, bedes skive sig op på den interne venteliste nu. Står man ikke på listen, når boligerne sendes ud, kan man ikke komme i betragtning.

Du kan skrive dig op på tre måder:

Internettet
Gå ind på AAB hjemmeside og klik ind på boligoversigten og udfyld ”hvor vil du bo” . Vælg henholdsvis afdeling 1 og 5 og vælg antal rum mere end 5 og max. husleje, så kommer du i betragtning til alle tagboligerne. Efterfølgende logger du ind på boligbasen med dit login og password for at opdatere dit valg. Alle har et login og password, hvis man har beholdt sit medlemsnummer og betalt det årlige anciennitets gebyr.

Ring til AAB
Man kan også ringe direkte til team-udlejning på 33 76 04 20 dagligt mellem kl. 10-15 (fredag til 14 – Onsdag har telefonerne lukket) og lade sig opnotere på den interne venteliste for afd. 1 og 5. Hav dit medlemsnummer parat.

Personlig henvendelse
Boligforeningen har åben for personlig henvendelse onsdag d. 30. september mellem kl. 14:30 og 17:30 på Svend Aukens Plads 9, stuen. Her kan man også lade sig notere op.

Der bliver fremvist en prøvebolig og alle der har lade sig skrive op på den interne liste vil blive inviteret til denne fremvisning, hvor det vil fremgå hvad huslejen vil blive og der vil blive vist tegninger af de øvrige 8 boliger, som endnu ikke er færdige.

Det forventes at boligerne er klar til overtagelse i januar 2016.

Venlig hilsen

Afdelingsbestyrelsen
Afdeling 1 & 5 

admin

Lukket for kommentarer.